Stiltedag Poortgebouw Elswout

Stiltedag Poortgebouw Elswout

 

Stiltedag  Poortgebouw Elswout

Een dag vol mogelijkheden voor een fijne zelfzorg, om van jezelf te houden – precies zoals je bent…. te mogen ontspannen en vrede te sluiten met jezelf waar dat nodig is. 

Stiltedag 1. met Zelfcompassie

ZELFCOMPASSIE – op het landgoed van Elswout

Datum:

3 maart
Bijdrage €125,-

Inclusief een heerlijke lunch en stiltewandeling

 

Stiltedag 2.  met Zelfcompassie

ZELFCOMPASSIE – op het landgoed van Elswout

Datum:

23 maart
Bijdrage €125,-

Inclusief een heerlijke lunch en stiltewandeling

 

Stiltedag Poortgebouw Elswout

 

Locatie:
praktijk Van Kind tot Ouder

Elswoutslaan 12
2051AE Overveen

 

Je kunt je hier aanmelden 

Een dag van stilte ….. een prachtige plek voor meditatie en in stilte zijn. Een stilte-wandeling….

Mindfulness, Compassie en Zelfcompassie meditaties en oefeningen. Ruimte om te schrijven. Helemaal niets te hoeven. Weer aan te komen in het lichaam, bij jezelf. 

stiltedag-poortgebouw-elswout2

Verzachten en verzoenen

troosten en kalmeren

Je innerlijk weer te verbinden

Ben jij nieuwsgierig naar wat Mindfulness & Compassie voor je kunnen betekenen?

Of ben je er al mee bekend en gun jij jezelf deze unieke kans om in éen dag Mindfulness en Compassie meditaties te ervaren, afgewisseld met veel stilte?

Je bent héel erg welkom!! 

Op deze stiltedag ben je uitgenodigd om de hectiek van alledag achter je te laten. 

Om in stilte samen te zijn. Stilte zal licht afgewisseld worden met kleine Mindfulness en Compassie- oefeningen. Deelnemers blijven hierbij  in stilte. Ook kun je de zinnen gerust langs je heen laten gaan, als je dat prettiger vind. Om de hele dag in stilte te verblijven. Weer ruimte in jezelf te ervaren. Ruimte van waaruit veel mogelijk is. Het innerlijke harde werken langzaam los te laten. Weer meer aanwezig zijn in de eenvoud van het nu…. ruimte om vriendschap te sluiten met je beste vriend, n.l. jijzelf.

Stiltedag Elswout

Mindfulness staat voor een bepaalde kwaliteit van aandacht.

Voor een manier van omgaan met wat zich aandient. Met gelijkmoedigheid … vriendelijk, mild, geduldig, niet-oordelend, open, met een frisse blik en nieuwsgierigheid.
Mindful zijn is een vaardigheid die je kunt trainen. Mindfulness is een onmisbaar element in de ontwikkeling van Compassie. 

Bewust aanwezig zijn bij het leven zoals het zich van moment tot moment aan ons voordoet is de basis bij het erkennen van momenten die extra moeilijk en pijnlijk zijn en die ons lijden bezorgen. Een uitdaging waar we vroeg of laat allemaal voor komen te staan. De sleutel is dat we leren het leven met mindfulness en ook met heartfulness tegemoet treden. Dat wil zeggen: naast mindfulness, ook met compassie of met mededogen.

Compassie

Met zelfcompassie – en compassie-oefeningen ontdekken we vermogens van het hart. Hierdoor is er meer zelf-acceptatie en zelf-liefde, je bouwt innerlijke kracht op, blijft meer sociaal verbonden, je hebt minder angst om fouten te maken en ervaart meer positieve emoties. 

 

Kom er deze dag van proeven

 

Je kunt je hier aanmelden

 

Ik zie je heel graag! En heb er veel zin in.

Heb je vragen, twijfel je of dit geschikt voor je is?

 

Praktijk Van Kind Tot Ouder, Elswoutslaan 12, 2051AE, Overveen