Compassie training ervaringen

testimonials-compassie-training

Compassie training ervaringen

Zelfcompassie training ervaringen

Ik vond het heerlijk vanaf les 1. Jouw rust, zoals je als cursusleidster voor de groep stond – daar sprak heel veel ervaring uit. Toen dacht ik; hier zit ik goed.

Je bent volkomen eerlijk en echt. Ik kreeg steeds weer het gevoel dat het goed is zoals je bent. Wat iemand ook zei; er was jou aandacht en vriendelijke openheid. Die wordt bij wijze van spreke alleen maar groter op ‘lastige momenten’.  Dit help mij deze vriendelijke aandacht en acceptatie ook in mezelf te vinden. Ook op wat moeilijkere momenten. Heel waardevol.  

Als ik nu mediteer kom ik er rijker uit. En tijdens een activiteit, als er iets niet prettig voelt, dan stop ik. In plaats van automatisch te reageren vraag ik me af: wat is er gaande? Ik onderzoek het en daar komt iets positiefs uit.

Ik had de neiging de hele dag door te hollen. Nu maak ik een keus of ik doorga of stop.
Laatst voelde ik me door iemand vervelend aangesproken. Ik was me er nu bewust van dat het gebeurde. Ik kon het 100% laten voor wat het was. Ik vond dat heel erg bevrijdend. 

De dikke winst van deze cursus zat er voor mij al vanaf het begin in; zachtheid voor mezelf. Dat is bij mij heel erg binnengekomen en past als een schoen. 

Mijn leven is lichter geworden, met meer gemak. Ik voel dankbaarheid en geniet meer. 

Daarmee zou ik zeggen;
Mensen, je kunt het boek kopen. Maar doe het niet thuis. Ga naar Titia!
Carla

******

De training heeft mijn leven enorm veranderd en ik sta nu gezonder en gelukkiger in het leven.
Christine

Compassie training ervaringen

Ik nam te weinig tijd en ruimte voor mezelf
In deze training heb ik geleerd om wel tijd voor mezelf te nemen. 

En het gevoel dat ik goed ben zoals ik ben een plek heeft gekregen.

Door regelmatig tijd en aandacht aan mezelf te besteden, weet ik meer ruimte in mezelf te vinden en is er ook energie voor zorg voor anderen.
Gerda

*********

De Compassietraining heeft mij meer inzicht gegeven in de werking van ons brein en inzichten in het zijn. En om minder te oordelen. 

Ik heb Titia als een warme, liefdevolle vrouw en een fijne, gepassioneerde coach ervaren. Ik heb de geleide meditaties als erg prettig ervaren. Je hebt een hele fijne stem om naar te luisteren.
Chris

Compassie training ervaringen

Ik voel meer compassie voor mijzelf op die gebieden in het leven waarin ik mijzelf altijd veroordeelde en streng voor mijzelf was. 

Als ik voel dat ik streng ben voor mijzelf ben, dat helpt het mezelf vragen te stellen goed om de gewoonte om mijzelf op de kop te geven te doorbreken. 

Het geleerde helpt mij na afloop van de training verder doordat er een duidelijk werkboek is.  Je kunt het steeds door kunt op die onderdelen die je  nodig hebt. Door iedere dag een oefening te doen blijft het zich bij mij ontwikkelen.

De lessen werden in een voor mij prettige sfeer gegeven. Door de lengte van de lessen kon ik de altijd in het begin  aanwezige onrust bij mij  loslaten en mij overgeven aan de les. De sfeer vond ik fijn en nodigde uit om je open te stellen. 

De stilte dag  dat vond ik geweldig, ik had er nog wel 1 gewild. 

Doordat de begeleide meditaties, verdrink je niet zo snel in je eigen gedachtenwereld. Titia geeft tijdens de lessen ook voorbeelden uit haar eigen ontwikkeling, dat vond ik een waardevolle aanvulling. Dat maakt de afstand tussen trainer en cursist klein en stelde mij ook gerust ……we doen allemaal ons best er wat van te maken.
Neeltje

******

Titia heeft met veel humor, vriendelijkheid, begrip en geduld de training gegeven. Zij is helder en duidelijk en heeft ons heel wat inzichten laten zien.
Verena

**********

Door de compassietraining sta ik anders in het leven: Ik voel me dankbaar.

Ik mag mezelf zijn: Ik hoef niet meer perfect te zijn en ik moet veel minder van mezelf, daardoor ervaar ik minder angst en spanning, en heb ik meer zelfvertrouwen. Ook in contact met anderen. 

Ik voel me meer verbonden met anderen, daardoor vind ik het leuker om met anderen om te gaan. Ik geniet meer van het contact met degenen wie ik lief heb en ik heb minder last van sociale angst, op feestjes bijvoorbeeld. Ik heb meer contact met mensen, ook met mensen die ik niet ken op straat.

Ik leef meer bewust, in het moment, in het nu. Ik ben milder voor mezelf geworden. 

Ik mag verdrietig zijn en pijn hebben.

Ik zorg beter voor mezelf, ik geef mezelf vaker wat ik nodig heb. 

En op momenten dat het tegenzit, heb ik helpende gedachten, in plaats van (ver)oordelende gedachten.
Dat is heel wat, vind je niet?!!
Sylvia