Online-Compassie-Stiltedag

 

 

Online-Stiltedag

 

Online compassie stiltedag

Neem rust. Een akker die rust heeft gehad geeft een rijke oogst 

Ovidius 

Online compassie stiltedag


Een online compassie stiltedag is één grote pauze met een fijne zelfzorg. De verschillende compassie-oefeningen die we op deze dag doen helpen de aandacht naar binnen te brengen bij wat er nu is, in dit moment. Er is geen ervaring nodig Een warm welkom.

 

Er is een afwisselend programma met begeleide zit- en liggende meditaties en lichte bewegingsoefeningen om het hart te openen. 

 

Online compassie stiltedag

De verschillende compassie-oefeningen die we op deze dag doen helpen de aandacht naar binnen te brengen bij wat er nu is, in dit moment. We beoefenen mildheid, vriendelijkheid, acceptatie en compassie. Stilte brengt je in contact met ruimte waarin gedachten, emoties en fysieke sensaties zich kunnen ontspannen. Aandacht voor de ademhaling biedt een anker in het hier en nu. Voor wie dat ondersteunend is, is er ruimte om al schrijvend te reflecteren bij wat er boven komt, bij wat je ervaart. Voor sommigen is het waardevol dit in een tekening uit te drukken. Jullie zullen de dag grotendeels in stilte doorbrengen – één grote pauze met een fijne zelfzorg. 

 

Online-stiltedag

 

Online compassie stiltedag


Je wordt uitgenodigd deze dag goed voor jezelf te zorgen en je grenzen te respecteren. Er is geen ervaring nodig. Je kunt altijd pauzeren van een oefening of deze aanpassen. 

Omdat het een online stiltedag is, wordt je gevraagd zelf voor drinken en eten te zorgen; wellicht een lekkere salade voor tussen de middag, fruit, sap… wat voor jou prettig is!

Online Compassie Stiltedag

Online Compassie Stiltedag
Datum:  zondag 26 mei
Tijd: 10.00 – 16.00 uur

Bijdrage: €30,-

Je kunt je hier aanmelden.

Heb je vragen, neem gerust contact op met het contactformulier

Leuk je dan te zien. Ik kijk er naar uit! Titia.