Mindfulness training Velsen

Met aandacht leven door Mindfulnesstraining
Met aandacht leven door Mindfulnesstraining

We hoeven niet op dezelfde oude routes terecht te komen

die ons in de problemen

hebben gebracht. 

 

 


Mindfulness training Velsen

Door gewoontepatronen te gaan herkennen in ons denken, spreken en handelen ontstaat er ruimte om te kiezen. Een open onbevangen aandacht naar wat je in jezelf en de wereld om je heen tegenkomt draagt hier aan bij. Als je meer in het moment bent gaan gedachten, lichamelijke gewaarwordingen en gevoelens minder met je op de loop. Er is meer goed dan fout aan je, wat voor problemen je ook hebt. Problemen horen bij het leven, net als de zorgeloze momenten. En met problemen kun je aan de slag gaan. Het mindfulnessprogramma is een kans om dit te doen, individueel of in een ondersteunende groep. Je ontwikkelt hiermee een grotere vrijheid om ook in lastige situaties te kiezen voor een meer heilzame weg. 

Het mindfulnessprogramma is geschikt voor iedereen die anders om wil leren gaan met (werk)stress en weer meer in het nu wil gaan leven.Ook is het geschikt als je lijdt onder gezondheidsklachten, het programma biedt handvatten om hierin weer meer ruimte te maken voor jezelf.

Individuele mindfulness begeleiding in Velsen
Geef je de voorkeur aan individuele Mindfulness begeleiding dan is dat oo mogelijk. Neem contact op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Voor data mindfulness training in Velsen kijk hier

 
 “Everybody is a genius. But if you judge a fish by it’s ability to climb a tree it will live it’s whole life believing that it is stupid”.
        Albert Einstein