Diensten

 

Mindfulness training Alkmaar

Mindfulness is een staat van heldere, niet-oordelende, milde en accepterende aandacht. Voor wat er  van moment tot moment in ons  gaande is aan gedachten, emoties en fysieke sensaties. Of deze nu plezierig of onplezierig zijn. 


Wat leer je in een Mindfulness training?

Naast het bewust richten van de aandacht leer je ook een bepaalde kwaliteit van aandacht.  Zoals gelijkmoedigheid, vriendelijkheid, mildheid, geduld, niet-oordelen, openheid, een frisse blik en nieuwsgierigheid. Ten aanzien van al je ervaringen.

Ga naar de Mindfulness training Alkmaar

Compassie training Alkmaar 

Dit programma ondersteunt een verdere ontwikkeling 

  • van bewust aanwezig zijn
  • van een ondersteunende en zorgzame houding. In eerste instantie naar jezelf – de persoon met wie je het meest te maken hebt!
  • er is ook ruimte voor humor, gemak, meer kunnen relativeren en gevoelens van verbondenheid en dankbaarheid

Tijdsinvestering
Deelname aan de compassie training vraagt in je dagelijkse leven ongeveer een 3 kwartier per dag tijd en aandacht  voor de compassie meditaties – en daarnaast aandacht voor het geleidelijk aan integreren van compassie in je dagelijkse leven.

Ga naar de Compassie training Alkmaar 

Zelfcompassie training Alkmaar

In deze zelfcompassie cursus leer je een goede vriend voor jezelf te zijn. Met liefde en mildheid, voor wie jij bent. Ook als het niet gaat zoals jij dat wilt.

Je ontwikkelt een zorgzame en liefdevolle houding naar jezelf en daardoor ook naar anderen. Je geniet meer. Zelfcompassie heeft een positieve uitwerking op gevoelens van angst, somberte, schuld en schaamte. Er is veerkracht om te groeien.

Ga naar de Zelfcompassie training Alkmaar

Stilte retraite Alkmaar

Een mini stilte retraite in Alkmaar,
in een sfeer van ongedwongenheid en rust,
kom je dichter bij jezelf

         Naarmate het lichaam meer ontspant kan ook de innerlijke houding ontspannen.


Diensten-Mindfulness-Compassie-Alkmaar

 

Met  zelfzorg en zelfliefde,
dicht bij jezelf blijven
in vrede zijn met wie je bent

Een mini stilte retraite, helemaal voor jezelf en toch ook samen met anderen die behoefte aan verstilling hebben. Een dag zonder prikkels van gezin, werk of andere levensgebieden. Een dag vrij van klusjes en to-do lijstjes, geen computer, telefoon en klok.

Ga naar de stilte retraite Alkmaar

Diensten Mindfulness & Compassie Alkmaar – Diensten Mindfulness &  Compassie Alkmaar

Aanmelden