Compassie in je leven

Als je dit leest ben je vast benieuwd of compassie in jouw leven iets kan betekenen…….. 

Wellicht heb je geregeld last van onzekerheid, van een lage dunk van jezelf. Vind je het moeilijk warme gevoelens voor jezelf of anderen te ervaren. Leg je de lat hoog voor jezelf. Ben je makkelijk hulpvaardig naar anderen en vind je het lastig je grenzen aan te geven, iets voor jezelf te doen….

Wat brengt compassie in je leven? 

In stressvolle, pijnlijke omstandigheden kan het soms extra moeilijk zijn vriendelijk met onszelf te blijven, onszelf niet te isoleren, te veroordelen. Met compassie in je leven leer je nieuwe, meer gezonde wegen om met psychisch of lichamelijk  lijden om te gaan.

Meer liefde in je leven

Door gaandeweg onze beoefening van vriendelijkheid en mildheid uit te breiden raken we meer en meer vertrouwd compassie in ons dagelijkse leven te integreren. 

Een grotere veerkracht en vrijheid

Eenmaal onderweg gaan we een grotere veerkracht en vrijheid  ervaren in de omgang met de ups en downs van het leven. We kunnen meer ongemak verdragen, welzijn en gezondheid  wordt bevorderd. We ontwikkelen moed en de bereidheid om onze pijn onder ogen te zien. Compassie stelt je hierdoor in staat meer levensgeluk te ervaren.

We beginnen bij onszelf, met zelfcompassie

Compassie in je leven


Zonder zelfcompassie kunnen we onszelf
niet werkelijk helen en bevrijden

Van daaruit kunnen we ons met een wijs
en zorgzaam hart
verbinden met de wereld  om ons heen

                              Tara Brach

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je hier actief iets mee doen?

In de  compassie training (Mindfulness Based Compassionate Living) MBCL krijg je de theorie en de oefeningen aangereikt om meer liefde in je leven te brengen en daarmee meer gezonde manieren te leren om met psychisch of lichamelijk  lijden om te gaan.

 

Meer liefde in je leven in 10 lessen

Leuk als je mee komt doen!

Heb je vragen?

mail of bel me 06-12912252

titia@compassie-training.nl