Compassie Haarlem Poortgebouw van Elswout

compassie-haarlem-poortgebouw-van-elswout

Compassie Haarlem Poortgebouw van Elswout

Op Mindfulness gebaseerd Compassievol leven

Compassie-Haarlem-Poortgebouw-van-Elswout
gaat  Online

Hier leest u meer over de online compassie cursus

Vanaf 6 mei a.s. zou er een Compassietraining MBCL aangeboden worden in de mooie ruimte van praktijk Van Kind tot Ouder op het prachtige landgoed van Elswout.

In verband met de de huidige omstandigheden door het Corona virus  kan dit helaas niet doorgaan. 

Zodra het weer mogelijk is training op locatie aan te bieden, zal er door Mindfulness & Compassie Alkmaar, Haarlem opnieuw een Compassietraining  worden gegeven in de praktijk Van Kind tot Ouder. Een praktijk voor psychologische hulpverlening en psychotherapie aan kinderen en/of hun ouders en volwassenen in Haarlem.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwe data van een compassietraining in Poortgebouw van Elswout?  Stuur me een mailtje en u ontvangt bericht zodra deze data bekend zijn. 

De praktijk van Kind tot Ouder is gevestigd in het poortgebouw van het prachtige landgoed Elswout; onder de poort door direct rechts door het hekje.
Er is meer dan genoeg ruimte om uw fiets of auto te parkeren. Graag op de daarvoor bestemde plekken (fietsenstalling en parkeerplaats links van het poortgebouw).

Compassie Haarlem
Poortgebouw van Elswout

compassie-haarlem-poortgebouw-van-elswout

 

Met de op Mindfulness gebaseerde Compassietraining MBCL ontwikkelt u meer gevoelens van warmte, geborgenheid, acceptatie en verbondenheid. Voor u zelf  en anderen.

 

Compassie-Haarlem-Poortgebouw-van-Elswout
gaat  Online

 

Hier leest u meer over de online copassie cursus