Mindfulnesstraining MBSR

 

We hoeven niet op dezelfde oude routes terecht te komen

die ons in de problemen

hebben gebracht

Door gewoontepatronen te gaan herkennen in ons denken, spreken en handelen ontstaat er ruimte om te kiezen. Een open onbevangen aandacht naar wat je in jezelf en de wereld om je heen tegenkomt draagt hier aan bij. Als je meer in het moment bent gaan gedachten, lichamelijke gewaarwordingen en gevoelens minder met je op de loop. Er is meer goed dan fout aan je, wat voor problemen je ook hebt. Problemen horen bij het leven, net als de zorgeloze momenten. En met problemen kun je aan de slag gaan. Het mindfulnessprogramma is een kans om dit te doen, individueel of in een ondersteunende groep. Je ontwikkelt hiermee een grotere vrijheid om ook in lastige situaties te kiezen voor een meer heilzame weg.

Nieuwe startdatum donderdagavond 18 oktober  
Overige data: 1, 8, 22 en 29 november, 6, 13 en 20 december
Tijd: 19.00 – 21.30 uur
Bijbehorende stiltedag: zaterdag 4 november
Locatie training:  Het Terras, Santpoort-Noord, stiltedag ook in Velsen

Bijdrage A. €375,- B. €495,- C. €550 (zakelijk)
Inclusief intakegesprek, 8 bijeenkomsten, werkboek en oefen cd’s, de stiltedag en de mogelijkheid van een nagesprek

Direct inschrijven kan hier, ik neem contact met je op voor een afspraak voor een vrijblijvend intake gesprek.

Het Mindfulnessprogramma is geschikt voor iedereen die anders om wil leren gaan met (werk)stress en weer meer in het nu wil gaan leven.Ook is het geschikt als je lijdt onder gezondheidsklachten, het programma biedt handvatten om hierin weer meer ruimte te maken voor jezelf.

Individuele Mindfulness begeleiding in Velsen
Geef je de voorkeur aan individuele Mindfulness begeleiding dan is dat mogelijk. We kunnen een afspraak maken voor een individueel gesprek om dit te verkennen. Dit gesprek is geheel vrijblijvend en kosteloos.

 

IMG_1666
De sleutel ligt in het leren eenvoudig te rusten in het heldere gewaarzijn van gedachten, gevoelens en sensaties zoals ze zich voordoen. Tsoknyi Rinpoche